Î:  Am un Golden retriever de 2 ani. In urma cu 2 luni l-am tratat pentru alergie alimentara și de atunci a urmat dietă. La început cu Advance atopic iepure și mazăre plus conserve Brit mono protein iepure și treptat i-am introdus Petkult sensitive miel si orez si Brit care sensitive vânat și cartofi. Am păstrat conservele cu monoprotein și cate un iaurt căci nu prea ii plac boabele. Până acum totul merge bine.

As vrea recomandări pentru îngrijirea dinților (am folosit până la depistarea alergiei dental sticks de la pedigree, dar poate că și acesta îi făceau rău) și pentru recompense.

De asemenea, poate și alte recomandări de hrana (uscată și umedă) pentru problema lui, pe care sa o variem. Se plictisește repede de un singur tip de boabe.

R:  Pentru ingrijirea dintilor puteti sa luati pasta de dinti si periuta de dinti special pentru caini si sa ii il spalati o data la 2-3 zile, in plus puteti sa aplicati Stomodine gel la baza dintilor zilnic si sa il masati.

Ca si recompense puteti sa ii luati Advance hypoallergenic snacks sau Hill's hypoallergenic snacks, celelalte tipuri de recompense nu sunt recomandate avand in vedere conditia lui.

Avand in vedere alergia alimentara ca si tipuri de hrana este de preferat sa ii luati varientele pe care sunt scrise specificatia "veterinary diet" sau "special diet" si sunt hipoalergenice, spre exemplu: Brit Hypoallergenic cu somon uscat si conserva, Royal Canin Hypoallergenic uscat si conserva, Hill's z/d uscat si conserva, Advance atopic variantele cu iepure sau cea cu pastrav hrana uscata, Purina Hypoallergenic uscat, Dr. Clauder's sensitive conserva, Animonda/Integra Sensitive conserve cu diferite tipuri de carne.

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a fi postate.