Primul magazin MAXI PET în România s-a deschis în data de 10 Mai 2010, stabilind noi standarde în retail-ul de hrană şi accesorii pentru animalele de companie prin dedicarea totală în a oferi servicii de cea mai bună calitate, cea mai variată gamă de produse şi cele mai bune preţuri de pe piață.

Scopul nostru este să aducem bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora, să îmbunătăţim relaţia dintre animale şi oameni şi să promovăm acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie.

Astăzi, MAXI PET este prezent în București, Cluj - Napoca, Craiova, Iași, Piatra Neamț, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Constanța, Râmnicu Vâlcea și un magazin online cu livrare în toată țara (www.maxi-pet.ro).

MAXI PET este devotat atingerii celor mai înalte standarde în calitatea servirii şi se străduieşte să vină întotdeauna în întâmpinarea aşteptărilor fiecărui client în parte. Asigurăm clienţilor noştri cea mai mare gamă de produse, disponibilitatea lor și facem tot ce ține de noi să păstrăm cel mai bun raport calitate-preț. În special, gama proprie MAXI PET de hrană pentru câini şi pisici.

În incinta magazinelor MAXI PET găsești, fie farmacie veterinară, fie punct farmaceutic veterinar în cadrul căruia medicii veterinari îți pot fi de folos în toate aspectele legate de nutriţie, regulile de creştere şi de îngrijire a animalelor de companie.

MAXI PET este parte a Pet Network Group, grup european regional de succes, specializat în retail-ul cu hrană și accesorii pentru animale de companie, ce are în componența sa peste 160 de magazine fizice, alături de magazine online, iar toţi angajaţii sunt mari iubitori ai animalelor de companie.

Mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea pe care ne-o acordă şi sperăm să le-o răsplătim în viitor. Dacă nu ai avut până acum posibilitatea de a ne vizita, te invităm la MAXI PET împreună cu animăluțul tău de companie. Dacă nu poți ajunge la nici una din locațiile noastre, îți recomandăm să încerci  magazinul nostru online şi tot ce ai nevoie va fi livrat la uşa ta, oriunde în ţara.

Al tău,

MAXI PET