Contul tău

Gestionează-ți contul

Cu un cont Maxi Pet, poți salva informațiile de plată pentru o finalizare mai rapidă a comenzilor, poți seta un magazin preferat, vedea comenzile recente și multe altele. Poți actualiza contul tău Maxi Pet online oricând. Apasă pe "conectează-te" pentru a accesa informațiile tale.

Despre tine: Aici poți actualiza numele, adresa de email, numărul de telefon sau parola. Poți de asemenea seta magazinul preferat Maxi Pet. Acest lucru va accelera finalizarea comenzilor și va face programarea mai rapidă și mai ușoară pentru programările de grooming online.

Agendă adrese: Salvează până la 10 adrese pentru a accelera finalizarea comenzilor.

Carduri de credit: Poți salva până la 5 carduri de credit pentru o finalizare mai rapidă a comenzilor.

Carduri cadou: Verifică soldul cardului tău cadou Maxi Pet conectându-te la contul tău.

Comenzi recente: Accesează o listă cu comenzile tale recente pentru ridicarea din magazin, tipărește chitanțele sau reordonează o achiziție. Ai ceva de spus despre produs? Spune și altor clienți prin intermediul unei recenzii. Comenzile plasate înainte de 6 martie 2017 și comenzile din magazin nu sunt disponibile online în acest moment. Contactează serviciul clienți pentru asistență.

Favorite: Știm că vrei ce este mai bun pentru animalul tău de companie. Adaugă în favorite lucrurile pe care le iubesc.

Ți-ai uitat prola?

Dacă ți-ai uitat parola, autentifică-te și apasă pe 'am uitat parola?'. Introdu adresa de email asociată contului tău, apoi apasă pe 'trimite'. Îți vom trimite un link prin email pentru a-ți reseta parola. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru solicitare. Ai la dispoziție 24 de ore pentru a-ți reseta parola folosind link-ul primit prin email. Dacă link-ul a expirat, solicită un nou link urmând aceiași pași de mai sus.

Dacă nu ai reușit să-ți resetezi parola sau nu ai primit o notificare prin email, te rugăm să ne contactezi prin email

Crearea unui cont

Îți este ușor să-ți creezi un cont Maxi Pet. Pur și simplu apasă pe 'conectează-te' sau urmează indicațiile când plasezi o comandă online pentru a te înregistra folosind adresa ta de email și o parolă. Pentru a asigura securitatea, toate parolele trebuie să aibă cel puțin 8 caractere și să conțină cel puțin unul dintre următoarele: literă mare, cifră sau un caracter special.

Beneficiile unui cont Maxi Pet includ:

Înregistrarea în programul nostru de recompense Treats, unde poți câștiga puncte la fiecare comandă.
Finalizarea mai rapidă a comenzilor și programarea serviciilor.
Stocarea și gestionarea profilului tău, a informațiilor de facturare și livrare: Salvează până la 10 adrese în agendă ta Maxi Pet.
Urmărirea comenzilor recente și a istoricului punctelor Treats: Urmărește pachetele tale, găsește chitanțele și accesează întreaga ta istorie de comenzi într-un singur loc convenabil.
Favorite: Salvează o listă cu preferințele animalului tău de companie pentru a le reordona.
Magazinul meu: Setează magazinul la care faci cumpărături cel mai des pentru a simplifica ridicarea din magazin și programarea la salonul de grooming Maxi Pet.
Posibilitatea de a primi oferte speciale și notificări despre evenimente prin email, SMS și notificări push.
La Maxi Pet, apreciem confidențialitatea ta. Te rugăm să consulți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Abonarea la emailurile noastre

Prin înregistrarea într-un cont Maxi Pet, vei primi oferte exclusive, informații avansate despre produse, notificări despre evenimente în magazin și multe altele, direct în inbox-ul tău.

Primești deja email-uri de la Maxi Pet? Conectează-te la contul tău Maxi Pet pentru a-ți actualiza adresa de email oricând.

Dacă nu mai dorești să primești email-uri exclusive de la noi, pur și simplu apasă pe 'Unsubscribe' în partea de jos a ultimului email primit. Te rugăm să ții cont că vei primi în continuare email-uri legate de achiziții și programări de servicii chiar și după ce te dezabonezi de la programul nostru de email-uri.

Produsele favorite

Cu Maxi Pet Favorites, poți crea propria listă de produse pe care animalul tău de companie le iubește. În timp ce faci cumpărături, adaugă produsele la Favorite folosind simbolul inimii găsit pe întregul site. Produsele rămân în lista ta până când sunt eliminate. Poți accesa Favoritele tale oricând prin conectarea la contul tău "my account".

Beneficiile contului tău

Prin crearea unui cont, te poți bucura de următoarele beneficii:

 1. Știri și Oferte Exclusive: Înregistrează-te pentru a primi actualizări prin email cu privire la promoții speciale, anunțuri despre produse noi, idei de cadouri și multe altele. Fii la curent cu cele mai recente oferte și promoții interesante.
 2. Istoric Comenzi: Menține un istoric al comenzilor tale. Primește informații importante despre starea comenzilor tale și urmărește-le progresul până la sosirea acestora. Accesează cu ușurință istoricul comenzilor pentru referință ulterioară sau returnări.
 3. Finalizare Rapidă a Comenzilor: Salvează informațiile de facturare și livrare în contul tău, ceea ce face mai rapidă și mai convenabilă finalizarea cumpărăturilor tale. Nu va trebui să introduci detaliile tale de fiecare dată când cumperi, accelerând procesul de finalizare a comenzii.
 4. Securitate Îmbunătățită: Ai încredere că informațiile tale personale sunt stocate în siguranță în contul tău. Prioritizăm protejarea datelor tale și aplicăm măsuri stricte de securitate pentru a-ți păstra informațiile în siguranță.

Creează un cont astăzi pentru a te bucura de aceste beneficii și pentru a-ți face experiența de cumpărături mai simplă și mai plăcută.

Plasarea comenzii

Anularea comenzii

Odată ce o comandă este în curs de procesare, nu putem să o modificăm sau să o anulăm. Sistemul nostru este conceput să proceseze și să livreze comenzile.

În cazuri rare, este posibil să fie necesar să anulăm întreaga comandă sau o parte din ea din diverse motive, inclusiv:

Produs(e) indisponibil(e)
Dificultăți în procesarea informațiilor de plată
Imposibilitatea de a livra la adresa indicată
Existența unei comenzi duplicate
Dacă comanda ta este anulată, vei primi o notificare prin e-mail. Nu vei fi taxat pentru produsele anulate. Punctele Treats răscumpărate pentru articole care ulterior sunt anulate dintr-o comandă vor fi returnate automat în contul tău Treats în termen de 24 de ore. Odată ce o comandă este anulată, nu poate fi reprelucrată și trebuie să fie retrimisă pe website-ul nostru.

Ne străduim să oferim o experiență de cumpărături fără probleme și ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat de anularea comenzilor.

Finalizarea comenzii

Când ești pregătit să finalizezi comanda, accesează coșul de cumpărături și apasă pe 'continuă la finalizarea comenzii'. Dacă ai deja un cont PetSmart, autentifică-te pentru a beneficia de o finalizare mai rapidă. Dacă nu ai un cont, poți să îl creezi sau să finalizezi comanda ca oaspete.

Dacă ai un cod promoțional, apasă pe link-ul 'cod promoțional' din secțiunea rezumatului comenzii. Codurile promoționale trebuie introduse unul câte unul. Utilizarea mai multor coduri promoționale poate anula promoțiile deja aplicate. Orice reduceri promoționale vor fi reflectate în secțiunea rezumatului comenzii. Punctele Treats pot fi aplicate în coș sau în timpul finalizării comenzii, selectând suma disponibilă pe care dorești să o răscumperi din meniul derulant. Toate codurile și punctele trebuie răscumpărate online în momentul plasării inițiale a comenzii.

Finalizare comandă:

Despre tine: Avem nevoie de câteva informații de bază despre tine pentru a începe. Spune-ne numele tău, adresa de email și numărul de telefon. Adresa de email este necesară pentru starea și actualizările comenzii. Numărul de telefon este necesar în cazul în care avem întrebări despre comanda ta.
Adresă de livrare: Dacă coșul tău include produse pentru livrare, va trebui să furnizezi adresa de livrare.
Opțiuni de livrare: Livrarea standard este singura opțiune disponibilă în prezent.
Ridicare din magazin. Dacă coșul tău include produse pentru ridicare din magazin, ai opțiunea de a desemna o altă persoană să le ridice. Informațiile pe care le solicităm sunt necesare numai pentru furnizarea actualizărilor privind starea comenzii, nu în scopuri de marketing. Pentru a ridica produsele, poate fi necesară prezentarea unui act de identitate cu fotografie.
Detalii de plată: Acceptăm cardurile cadou PetSmart și cele mai multe carduri de credit și debit importante, precum și PayPal. Cu toate acestea, Cardurile de returnare a mărfurilor sunt valabile numai în magazin.
Revizuire comandă: Revizuiți cu atenție comanda pentru a verifica exactitatea informațiilor înainte de a o trimite. Dacă există informații incorecte, le puteți edita aici înainte de a o trimite. Odată ce ai verificat că toate informațiile comenzii tale sunt corecte sau ai făcut modificări, finalizează achiziția apăsând pe 'finalizează achiziția'. Vă rugăm să rețineți: Nu putem schimba sau anula comenzile după ce au fost plasate. Consultați Anularea comenzilor pentru mai mult

Livrarea în aceeași zi

Livrarea în aceeași zi oferă comoditatea de a avea produsul livrat în ziua și ora aleasă de dumneavoastră.

Pentru a vedea dacă livrarea în aceeași zi este disponibilă în locația dumneavoastră, introduceți adresa de livrare după selectarea link-ului „verificați disponibilitatea” din coșul de cumpărături sau de pe pagina produsului.

La plasarea comenzii, pur și simplu selectați o fereastră de livrare disponibilă. Vă vom anunța când comanda dumneavoastră este în drum spre dumneavoastră.

Livrarea în aceeași zi este disponibilă în majoritatea zonelor. Comandați până la ora 9 dimineața pentru a primi livrarea între 12 PM - 3 PM, până la ora 1 PM pentru a primi livrarea între 3 PM - 6 PM și până la ora 3 PM pentru a primi livrarea între 6 PM - 8 PM. Comenzile plasate după ora 3 PM vor fi procesate în ziua următoare. Anumite produse nu sunt eligibile pentru livrare în aceeași zi. Cantitățile pot fi limitate. Livrarea poate fi întârziată din cauza unor factori care nu pot fi controlați în mod rezonabil, cum ar fi vremea, grevele, întreruperile de curent, închideri, acțiuni guvernamentale locale, statale sau federale și alte acțiuni similare.

Coșul de cumpărături

Produsele vor rămâne în coșul dumneavoastră până când sunt cumpărate sau eliminate. Este ușor să vă gestionați articolele făcând clic pe coșul de cumpărături din partea de sus a oricărei pagini de pe petsmart.com.

Coșul de cumpărături este ultima șansă de a verifica comanda înainte de finalizare. Vă rugăm să verificați dimensiunea, cantitatea și metoda de livrare și să verificați din nou toate articolele personalizate. Nu veți putea să editați articolele în timpul finalizării comenzii. Pentru a face o modificare, faceți clic pe link-ul „editare” lângă articol.

Când sunteți pregătit să finalizați achiziția, faceți clic pe „continuă spre finalizare.” Procesul nostru de finalizare este rapid, ușor și sigur. Aflați mai multe despre Garanția noastră de cumpărături sigure. Dacă utilizați PayPal, faceți clic pe „cumpără acum cu PayPal” în timpul finalizării comenzii. Veți fi redirecționat pentru a finaliza tranzacția.

Actualizare Cantitate Comandă. Pentru a schimba cantitatea de produse din coșul dumneavoastră, faceți clic pe link-ul „editare” lângă produsul respectiv. Ajustați cantitatea și faceți clic pe „actualizare”.
Schimbarea Metodei de Livrare. Pentru a schimba metoda de livrare sau selectarea magazinului pentru o comandă de ridicare în magazin, faceți clic pe link-ul „editare” lângă produsul respectiv.
Eliminarea unui Produs. Faceți clic pe „eliminare” lângă produsul pe care doriți să-l ștergeți.
Introducerea unui Cod Promoțional. Introduceți un cod promoțional și faceți clic pe „aplicare”. Aflați mai multe despre codurile de reducere și promoționale aici.
Mutarea Produselor în Favorite. Dacă există produse în coșul dumneavoastră pe care doriți să le salvați și să le cumpărați din nou, adăugați-le în Favorite făcând clic pe inimă. Veți putea totuși să le cumpărați acum.

Recomandă

Recomandarea produselor preferate pentru animalele de companie este simplă! Doar autentifică-te în contul tău PetSmart, mergi la comenzile recente și dă clic pe „detalii comandă”. Vizualizează comanda și dă clic pe „recomandă toate” pentru a adăuga toate articolele identice sau dă clic pe „recomandă” lângă un anumit articol. Produsul(e) vor fi adăugate automat în coșul tău.

Ridicarea comenzii din magazin

Pentru confortul tău, poți face cumpărături online și să le ridici de la magazinul Maxi Pet.

Atunci când adaugi produse în coșul tău, selectează „ridicare din magazin”. Prima dată, va trebui să selectezi un magazin. Poți schimba selecția magazinului în orice moment și poți ridica produse din mai multe magazine. Doar dă clic pe „schimbă magazin” pe pagina detaliilor produsului.

Ai nevoie ca altcineva să ridice comanda în locul tău? În timpul procesului de checkout, anunță-ne numele, adresa de e-mail și numărul de telefon al persoanei care va ridica comanda în locul tău. Informațiile furnizate vor fi utilizate doar pentru actualizări privind starea comenzii și niciodată în scopuri de marketing.

Vei primi o confirmare prin e-mail odată ce comanda ta este plasată, o altă confirmare când comanda ta este pregătită pentru ridicare și un al treilea e-mail odată ce comanda ta a fost ridicată. În cazul rar în care unul sau mai multe produse nu sunt disponibile în cadrul comenzii tale, vei primi un e-mail care te va informa. Pentru un serviciu mai rapid, adu cu tine e-mailul de confirmare și un act de identitate emis de autoritățile competente la primul registru, iar un asistent va recupera comanda în locul tău. Îți vom trimite un e-mail de mulțumire care confirmă că comanda ta a fost ridicată.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: Produsele medicamentoase cu prescripție medicală nu sunt disponibile pentru ridicarea din magazin.

Acum este disponibilă și ridicarea la bordul mașinii (Curbside Pickup)!
Iată cum funcționează:

Comandă online și selectează ridicarea din magazin
Când ajungi în parcarea magazinului, sună magazinul și selectează opțiunea "3" din meniu SAU deschide aplicația, autentifică-te și apasă "Sunt aici"
Furnizează numele tău și detaliile despre vehicul (marca, modelul și culoarea) către asistent
Un asistent îți va aduce prompt comanda și te va solicita un act de identitate valabil
Deschide portbagajul sau ușa pentru livrarea comenzii (ridicarea la bordul mașinii este disponibilă până la ora 19:00 zilnic în anumite magazine)
Întrebări frecvente
Cum știu dacă un produs poate fi ridicat din magazin?
Opțiunea „ridicare din magazin” va fi indicată pe pagina produsului și în coșul de cumpărături dacă produsul selectat este eligibil pentru ridicare.

Când ridic comanda mea?

Transport si livrare

Statusul comenzii

Puteți verifica starea comenzilor deschise accesând pagina noastră de Urmărire a comenzilor. Aceasta este cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a obține informații actuale. Vă rugăm să rețineți: Informațiile despre comandă pot apărea în Istoricul comenzilor de pe petsmart.com în termen de până la 1 oră după plasarea comenzii.

Când dați clic pe Urmărire comandă, vi se va solicita să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola. După ce v-ați autentificat, pagina de Urmărire a comenzilor vă va furniza informații detaliate despre comenzile dvs. curente sau anterioare. După ce comanda dvs. a fost expediată, numărul de urmărire, dacă este disponibil, va fi afișat. Acest număr vă permite să verificați starea de livrare a comenzii dvs. prin intermediul companiei de transport. Notă: Companiile de transport pot să nu aibă capacitatea de a urmări un număr timp de până la 2 zile lucrătoare.

Estimarea timpului de livrare

Livrarea precisă și la timp este foarte importantă pentru noi. Pentru multe produse, calculăm Datele Estimate de Livrare pentru a vă ajuta să stabiliți când se așteaptă să sosească produsele. O Dată Estimate de Livrare este o calculație a mai multor factori, inclusiv disponibilitatea produsului, timpul de alocare în centrul nostru de îndeplinire, metoda de transport și destinația. Vă rugăm să rețineți: Datele Estimate de Livrare sunt doar estimări și nu sunt garantate.

Atunci când putem calcula cu precizie Datele Estimate de Livrare, le vom furniza în timpul procesului de finalizare a comenzii, precum și în e-mailul de confirmare a comenzii și în Istoricul comenzii dvs. Din cauza mai multor factori, Datele Estimate de Livrare pot suferi modificări între momentul plasării comenzii și momentul în care primiți o confirmare a comenzii. Facem tot posibilul să furnizăm estimări și alte informații precise, inclusiv detalii despre comandă și link-uri de urmărire, pentru a vă ajuta să urmăriți comanda.

Plata

Discounturi și cupoane

Multe reduceri online se vor aplica automat comenzii tale. Pentru a profita de promoțiile online care necesită un cod promoțional, trebuie doar să urmați acești pași simpli:

În coșul dvs., introduceți codul promoțional în caseta „cod promoțional” și faceți clic pe „aplicați”. Vă rugăm să rețineți că toate codurile promoționale țin cont de majuscule și minuscule.

Codurile promoționale trebuie introduse pe rând. Utilizarea mai multor coduri promoționale poate anula promoțiile care au fost deja aplicate. Orice reduceri promoționale vor fi reflectate în secțiunea Rezumatul comenzii. Acolo unde este cazul, punctele Treats pot fi aplicate în coș sau în timpul plății, selectând suma disponibilă pe care doriți să o răscumpărați din meniul drop-down. Toate codurile și punctele trebuie să fie răscumpărate online la momentul comenzii inițiale.

Opțiuni de plată

Acceptăm toate formele majore de carduri de credit, precum și alte câteva forme de plată:

American Express
Descoperi
MasterCard
Visa
PayPal
Card cadou
Nu acceptăm următoarele forme de plată:

COD-uri
Planuri de retragere
Carduri de returnare a mărfurilor
Informații importante de plată:

Cardurile de credit nu sunt debitate până când produsele comandate nu sunt expediate.
Unele carduri de debit și cecuri bancare pot reflecta deducerea fondurilor imediat după comandă. Aceasta este doar o autorizație. Fondurile vor fi colectate de petsmart.com la expedierea produselor.
Pentru securitatea dvs., numele și adresa dvs. de facturare trebuie să corespundă cu cele ale cardului de credit utilizat pentru plată. Ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă care nu corespunde acestor criterii.
Cardurile de returnare a mărfurilor sunt valabile numai pentru achizițiile din magazin.

Retur și rambursări

Politica de retur

Dacă doriți să returnați un produs pe care l-ați achiziționat de la Maxi Pet online, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos. Instrucțiunile sunt, de asemenea, descrise pe chitanța de ambalare împreună cu produsele expediate. Notă: nu acceptăm returnări sau schimburi pentru produsele medicamentoase eliberate pe bază de rețetă. Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru detalii suplimentare.

Returnați în magazin

Pentru a găsi o locație de magazin convenabilă, utilizați Localizatorul de magazine. Returnările sunt acceptate în magazin cu ajutorul chitanței de ambalare sau a confirmării de expediere ca dovadă a achiziției. Cardul de credit utilizat pentru achiziționarea mărfii este necesar pentru a returna suma pe același card.

Următoarele tipuri de achiziții pot fi returnate numai în magazine:

Achiziții cu livrare în aceeași zi
Achiziții realizate prin funcția noastră online "Cumpără și ridică"
Achiziții realizate prin intermediul unei aplicații furnizor de livrare
Achiziții realizate folosind serviciile de plată AfterPay
Veți primi un card de returnare a mărfii în valoarea prețului de achiziție (minus orice taxă de livrare, manipulare, ambalare cadou sau alte taxe) pentru următoarele tipuri de tranzacții:

O returnare pentru care nu aveți același card de credit folosit pentru achiziție
Achiziții realizate cu o metodă de plată diferită de cardul de credit (cum ar fi PayPal)
Achiziții cu livrare în aceeași zi
Achiziții realizate prin intermediul unei aplicații furnizor de livrare
Vă rugăm să rețineți: Achizițiile cu comandă specială nu pot fi returnate în magazin. Vă rugăm să urmați instrucțiunile noastre de returnare prin poștă pentru comenzile speciale.

Returnare prin poștă

Apelați echipa noastră de asistență pentru clienți la numărul 1-888-839-9638 pentru a primi un număr de autorizare a returnării și o etichetă de expediere. Echipa noastră este disponibilă pentru asistență zilnic, între orele 8:00 și 21:00 EST.
Împachetați produsul în siguranță pentru expediere. Selectați motivul returnării pe chitanța de ambalare și includeți chitanța de ambalare și numărul de autorizare a returnării împreună cu produsul (păstrați o copie pentru înregistrările dumneavoastră).

Termeni și politici

Termeni de utilizare

Termeni şi condiţii de utilizare a paginii de internet a MAXI PET - SC Pet Network Europe S.R.L. www.maxi-pet.ro

Termeni generali

Pagina de internet www.maxi-pet.ro (în continuare: “pagina de internet”, “website” sau “pagina”) este creată şi administrată de SC Pet Network Europe S.R.L. (în continuare: “Maxi Pet” sau “noi”). Prin “utilizator” se înţelege orice persoană care accesează această pagină de internet.

Acceptarea condiţiilor de utilizare

Prin simplul fapt că accesaţi această pagină de internet se consideră că aţi citit şi cunoaşteţi în totalitate Termenii şi Condiţiile de Utilizare, că vă sunt clare, le acceptaţi şi vă obligaţi să le respectaţi în totalitate. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să părăsiţi imediat pagina de internet şi să nu folosiţi conţinutul ei. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail: info@maxi-pet.ro.

Modificări

Putem modifica oricând şi fără nicio justificare sau înştiinţare, sub aspectul conţinutului şi/sau al formei, această pagină, precum şi aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare. Din acest motiv vă rugăm să vă informaţi din timp în legătură cu eventualele modificări şi să vă familiarizaţi cu acestea. Dacă nu decidem altfel, orice modificare intră în vigoare la data publicării sale pe această pagină. Se conisderă că utilizarea paginii de internet după intrarea în vigoare a modificărilor înseamnă cunoaşterea şi acceptarea acestora de către utilizatori.

Interdicţii

Parcurgerea conţinutului acestei pagini se face numai în scop personal. Se interzice, fără acordul nostru scris, întrebuinţarea paginii sau a unor părţi ale acesteia, care nu este conformă cu utilizarea în scop personal, cum ar fi, dar nelimitat la: efectuarea de comunicări prin poşta electronică, folosind orice date procurate în mod direct sau indirect de pe această pagină, prezentarea publică, download-ul, multiplicarea, transferul neautorizat de date, tipărirea, reproducerea, distribuirea, participarea la transfer sau vânzare, efectuarea de copii, upload-ul, modificarea în orice fel a paginii de internet sau a unor părţi ale acesteia, atât sub aspectul conţinutului, cât şi al formei. Dacă beneficiaţi de acordul nostru scris pentru efectuarea unor modificări, ţineţi cont de faptul că acest acord nu vă permite să ştergeţi sau să modificaţi datele existente care se referă la drepturile de autor şi/sau semnul comercial.

Utilizatorilor le sunt interzise: adăugarea oricărui conţinut obscen, jignitor, indecent sau inadecvat, inacceptabil sau ilegal, încălcarea drepturilor oricărei persoane care are acces la această pagină, introducerea unor date virusate sau materiale nocive, precum şi perturbarea, în orice mod, a funcţionării normale a acestei pagini de internet.

Utilizatorii îşi asumă răspunderea pentru consecinţele propriilor fapte ce nu sunt în concordanţă cu legea şi cu prezentele condiţii, precum şi pentru orice fel de prejudicii ce ar putea apărea ca urmare a săvârşirii acestora. Ne rezervăm dreptul de a face apel la orice mijloace legale de protecţie, pentru a preveni/împiedica utilizarea acestei pagini în moduri sau scopuri care contravin legii sau Condiţiilor de Utilizare, precum şi de a solicita sancţionarea conform legii, a utilizatorilor care au acţionat/acţionează în scopul alterării, deteriorării sau distrugerii conţinutului sau aspectului paginii sau care afectează în orice mod securitatea acesteia.

Materialele trimise de utilizatori

Prin însuşi faptul că utilizatorul este de acord să trimită către noi orice fel de materiale, dar cu garanţia că, în situaţia în care utilizatorul diferă de proprietarul materialelor, proprietarul materialelor a permis expedierea în mod expres, Maxi Pet obţine drepturi exclusive asupra materialelor respective. Aceste drepturi se supun regimului instituit de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare. Prin urmare, Maxi Pet va putea, neîngrădit şi în mod exclusiv, să utilizeze, să publice, să adapteze, să modifice, să suprapună cu alte lucrări, să traducă, şi să distribuie materialele astfel dobândite, în orice formă şi prin orice mijloace media cunoscute sau viitoare, în orice scop şi fără despăgubiri, chiar şi după modificarea sau anularea acestor Termeni şi Condiţii de Utilizare. Utilizatorii care trimit materialele acceptă că pentru materialele furnizate nu va fi achitat niciun fel de onorariu.

Materialele pot fi publicate pe pagina noastră de internet o dată sau de mai multe ori, fără limite de timp, însă publicarea lor nu este obligatorie. Maxi Pet are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge parţial sau total materialele şi informaţiile pe care utilizatorii le publică pe pagina sa de internet.

Magazinul online

Termenii şi condiţiile de utilizare se aplică pentru clienţii a căror reşedinţă se află pe teritoriul României.

Vânzătorul este MAXI PET – SC Pet Network Europe SRL (informaţii detaliate aici), iar clientul este un vizitator al acestui website, persoană fizică adultă, responsabilă din punct de vedere juridic, o firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite online o comandă fermă vânzătorului şi face plata contravalorii comenzii cu numerar la livrare (ramburs) sau folosind card de debit sau de credit ori transfer bancar prin ordin de plată, inclusiv efectuarea plăţii prin internet banking.

Cumpărătorul este responsabil pentru corectitudinea şi exhaustivitatea datelor introduse în formularul de comandă.

Prin emiterea comenzii, cumpărătorul acceptă termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui website.

Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, în întregime sau parţial, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să ne scrieţi înainte de a efectua primele comenzi pe acest website, la adresa de e-mail: info@maxi-pet.ro sau la adresa sediului companiei (informaţii detaliate aici).

Maxi Pet Online poate decide respingerea unei comenzi sau nelivrarea unor produse dacă descoperă folosirea abuzivă a website-ului ori constată că datele înscrise în comandă sunt incomplete sau incorecte.

Navigarea prin conţinul website-ul Maxi Pet este gratuită pentru uz personal.

Serviciile oferite de către magazinul Maxi Pet Online nu includ costurile clientului pentru utilizarea echipamentelor informatice şi a servicilor de conectare la internet pentru a accesa website-ul nostru. De asemenea, Maxi Pet nu este responsabil de costurile folosirii serviciilor de telefonie, referitoare la traficul de date sau de orice alte costuri care pot apărea pentru a comanda sau pentru a naviga/căuta pe internet.

Ne rezervăm dreptul de a exista erori la inserarea automată a detaliilor produselor în sistem: descriere, fotografie, preţul şi număr de articole, şi la confirmarea automată a comenzilor. În cazul unor erori, vă rugăm să contactaţi reprezentanţii noştri.

Informaţii detaliate despre achiziţionare, modalităţi de plată, livrare, reclamaţii, returnarea sau înlocuirea unor produse şi exercitarea dreptului de retragere vă rugăm să găsiţi aici.

Drepturile de proprietate intelectuală

Nu consideraţi că orice informaţii de pe acest site se pot utiliza neîngrădit. Conţinutul acestei pagini de internet este protejat de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Prin “drepturi de proprietate intelectuală” se înţeleg: drepturile de autor si conexe, drepturile decurgând din marcă, precum şi orice alte drepturi recunoscute de legislaţia română, tratatele şi convenţiile la care România este parte, în domeniul proprietăţii intelectuale.

Toate drepturile privind materialele publicate pe această pagină aparţin Maxi Pet sau au fost cedate Maxi Pet de către terţi. Prin “materiale” se înţeleg: fotografii, imagini video, texte şi alte materiale similare, respectiv lucrări de autor. Acestor materiale li se acordă permisiunea de publicare - exclusiv în scopuri publicitare, editoriale şi informative - în ziare, reviste şi mijloace media electronice. O altă întrebuinţare a materialelor de pe această pagină nu este permisă. De asemenea, se interzice utilizarea oricăror materiale de pe această pagină în strânsă legătură cu vânzarea sau oferirea spre vânzare a produselor ori serviciilor de orice tip, precum şi multiplicarea conţinutului acestei pagini de internet. Dacă aţi obţinut permisiunea noastră scrisă de a utiliza anumite materiale publicate pe această pagină de internet, ţineţi seama de faptul că nu aveţi dreptul să transferaţi, subcontractaţi sau atribuiţi altcuiva această permisiune şi că va fi anulată orice încercare intenţionată de transfer, subcontractare sau atribuire.

Prin folosirea materialelor de pe această pagină de internet, utilizatorii se obligă să respecte în totalitate limitele, condiţiile şi cerinţele descrise aici. Pentru toate situaţiile de încălcare a drepturilor de autor, ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri, precum şi sancţionarea conform legislaţiei în vigoare.

Imagini şi video

Toate fotografiile, imaginile, clipurile video, informaţiile personale şi alte materiale care apar pe acest site sunt deţinute în exclusivitate de Maxi Pet. Drepturile de autor pentru toate materialele prezente pe acest site aparţin Maxi Pet. Toate drepturile sunt rezervate. Permisiunea de a utiliza aceste materiale este acordată doar pentru publicitate, editorial şi în scop informativ pentru publicarea în ziare, reviste şi online. Orice altă utilizare a materialelor de pe website-ul Maxi Pet nu este permisă. De asemenea, nu este permisă utilizarea oricărui material de pe acest site, în legătură cu vânzarea sau oferirea spre vânzare a unor produse sau servicii de orice fel. Permisiunea de utilizare a acestui site nu poate fi transferată, subcontractată sau alocată şi orice transfer intenţionat sau realizat, cesiune sau subcontractare este considerată nulă şi neavenită. Folosind materiale de pe acest website reprezentanţii mass-media se angajează să respecte pe deplin limitele stabilite prin prezentul document, termenii şi condiţiile acestuia.

Maxi Pet face un efort considerabil pentru a furniza date corecte şi actuale pe site-ul său web, dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea şi exhaustivitatea acestora şi nu acceptă dreptul de reclamaţii referitor la acestea.

Maxi Pet nu garantează ca acest website va fi întotdeauna accesibil şi disponibil, şi că nu va conţine erori sau viruşi. Fiecare utilizator este de acord în mod expres de a utiliza acest website pe propriul risc.

Maxi Pet nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune (inclusiv, dar nu se limitează la daunele indirecte sau pe cale de consecinţă), care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice parte a acestui site web sau conţinut care este postat pe el sau adăugat de către alţi utilizatori.

Mass-media şi alţi utilizatori ai acestui website sunt de acord în mod expres să despăgubească Maxi Pet pentru fiecare şi toate plângerile, costurile, daunele sau obligaţiile care decurg din utilizarea neglijentă a materialelor de pe website de către acelaşi utilizator, inclusiv orice daune directe sau indirecte.

Protecţia datelor cu caracter personal

MAXI PET - SC Pet Network Europe SRL este conştient de faptul că mulţi consumatori şi utilizatori care vizitează website-ul nostru sunt preocupaţi de informaţiile pe care le au completat on-line şi se întreabă cum sunt acestea păstrate şi folosite.

Despre politica de protecţie şi confidenţialitate a datelor cu caracter personal de pe website-ul nostru şi despre securitatea plăţii cu cardul de credit sau debit vă puteţi informa aici.

DATELE DE IDENTIFICARE ALE COMPANIEI

 • Denumirea: S.C. PET NETWORK EUROPE S.R.L.
 • Sediul social: Bucureşti, Preciziei Business Center, Bd. Preciziei nr. 1, Tronson 1, Sector 6
 • Numărul de înregistrare în Registrul Comerţului: J40/4457/2009
 • Codul Unic de Înregistrare: 25403319
 • Capital social: 2.913.530 RON
Protecția datelor

Protecţia datelor cu caracter personal pe website-ul MAXI PET - SC Pet Network Europe SRL - www.maxi-pet.ro

VERSIUNE DIN: [2021]

 • Dorim să subliniem faptul ca informaţiile dumneavoastră personale sunt confidenţiale atunci când vizitaţi acest website, cu excepţia cazului în care doriţi în mod voluntar să le dezvăluiţi
 • Colectăm numai acele informații personale pe care le furnizați în mod voluntar și numai în scopurile specificate în aceste politici de confidențialitate. Nu vă solicităm să ne trimiteți aceste informații pentru a vă permite accesul la site-ul nostru și nu vă cerem să dezvăluiți mai multe informații decât este necesar pentru a participa la orice activitate de pe site-ul nostru.
 • Atunci când colectăm date personale, suntem obligați să respectăm prevederile regulamentelor relevante privind protecția datelor cu caracter personal.
 • Vă rugăm să citiți toate informatiile oferite mai jos, iar dacă aveţi întrebări sau neclarităţi cu privire la Politica noastră de protecţie a datelor personale sau doriţi să ne împărtăşiţi experienţele dumneavoastră pe această adresă de internet, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de e-mail protectia.datelor@maxi-pet.ro
 • Daca sunteţi minor, vă rugăm să nu ne transmiteți datele personale!

 

1. Aspecte Generale

Atunci când utilizați pagina web https://www.maxi-pet.ro/ („Pagina Web”), care include și magazinul on-line („Magazinul Virtual”), Pet Network Europe S.R.L. („Maxi Pet” sau “Operator de date”) prelucrează în calitate de operator de date o serie de date personale despre dvs., conform legislației relevante privind protecția datelor personale.

Această politică de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate și care sunt drepturile dvs. în legătură cu aceste prelucrări.

Vă recomandăm să citiți această Politică înainte de a utiliza Pagina Web. Dacă nu sunteți de acord cu prevederile acesteia, vă rugăm să încetați utilizarea Paginii Web. 

2. Datele cu caracter personal prelucrate de Societate

„Date cu caracter personal” reprezintă orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (“Persoana vizată”).

Noi colectăm informații personale în conformitate cu reglementările aplicabile, de exemplu, pentru a vă trimite noutăți și știri prin e-mail, pentru a vă include și a participa în concursuri cu premii, pentru a notifica câștigătorii, a trimite publicații, broșuri și alte materiale promoționale sau a răspunde întrebărilor dvs., reclamațiilor și comentariilor.

Noi prelucrăm informațiile dvs. personale numai pe baza consimțământului dvs., a legilor sau a intereselor legitime ale datei operatorului, cum ar fi prelucrarea datelor dvs. în scopuri de marketing direct legate de publicitatea produselor sau serviciilor noastre ("comunicare comercială"), prin mijloace electronice sau prin alte forme de comunicare. În anumite cazuri, colectarea informațiilor dvs. personale va fi necesară pentru derularea unui contract între dvs. și Maxi Pet, de exemplu atunci când achiziționați produse din magazinul nostru web, astfel încât să putem livra produsul la adresa de livrare solicitată și altele similare.

Societatea prelucrează următoarele categorii de date personale:

1. Date de contact și identificare necesare pentru crearea contului de utilizator pe Pagina Web si /sau pentru inscrierea in programele de fidelitate ale Maxi Pet, ca de exemplu “Maxi Pet Club”;

2. Date de contact și identificare necesare pentru a comanda produse în Magazinul Virtual și pentru livrarea acestora la adresa solicitată;

3. Datele privind achizițiile efectuate prin Magazinul Virtual cum ar fi produsele achiziționate, sumele facturate și încasate, inclusiv date privind metoda de plată aleasă de utilizator, frecvența achizițiilor;

4. Date din corespondența utilizatorilor cu Operatorul de date (inclusiv conținutul acestora);

5. Datele privind interacțiunea utilizatorului cu Pagina Web – Operatorul colectează date privind modul în care interacționați cu Pagina Web prin utilizarea cookie-urilor. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii și modul de utilizare, vă rugăm să consultați Secțiunea 8 (Politica privind Cookie-urile).

Vă putem oferi posibilitatea de a utiliza datele de conectare sociale (ex. Facebook). Dacă alegeți să utilizați profilul dumneavoastră social, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că platforma socială, în funcție de setările de profil din acea rețea socială ar putea distribui informațiile dvs. de profil catre noi.

Nu preluăm, nu înregistrăm şi nu utilizăm datele cu caracter personal ale minorilor, în limite rezonabile cunoașterii noastre, decât cu acordul părinților sau, după caz, al reprezentanților legali ai acestora.

Dacă sunteți minori, vă rugăm să nu ne trimiteți datele dumneavoastră personale, adică numele, prenumele, domiciliul, numărul de telefon sau adresa de e-mail, precum şi orice alte date care ar putea ajuta la identificarea dumneavoastră. Dacă totuși alegeți să ne trimiteți corespondență în care ne dezvăluiți date personale deși sunteți minori şi nu aveți acordul părinților sau, după caz, al reprezentanților legali, vă informăm că Societatea va refuza în mod expres să prelucreze această corespondență.

În cazul în care, în ciuda acestui fapt, se stabilește un contact la cererea minorului, în cazul transferului de date cu caracter personal de către minor, Maxi Pet refuză în mod expres să accepte orice cerințe materiale sau morale care rezultă din procesarea contactul

Datele cu caracter personal prelucrate de Maxi Pet sunt stocate în Croația și / sau într-un alt stat membru al Spațiului Economic European („SEE”). În anumite cazuri, Maxi Pet transferă date cu caracter personal către furnizorii de servicii sau alte persoane care prelucrează astfel de date cu caracter personal în țări terțe. De exemplu, PNI transferă anumite date cu caracter personal (de exemplu, un număr de telefon sau alte informații de contact) către furnizorii de servicii de comunicare de marketing care procesează aceste date în țări terțe din afara SEE, cum ar fi Elveția. În acest caz, transferul de date către o țară terță este permis pe baza unei decizii privind caracterul adecvat al Comisiei Europene care stabilește modul în care țara terță relevantă asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, în conformitate cu articolul 45 din Regulamentul general. Regulament. Deciziile privind adecvarea Comisiei Europene sunt disponibile la următorul link: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_ro. În toate celelalte cazuri de transfer de date către țări terțe pentru care Comisia Europeană nu a luat o decizie privind adecvarea, PNI va transfera date numai pe baza garanțiilor adecvate în conformitate cu articolul 46 din regulamentul general, inclusiv clauze standard de protecție a datelor emise de Comisia Europeană.în conformitate cu normele de derogare pentru situații speciale în conformitate cu articolul 49 din Regulamentul general. Copii ale clauzelor standard de protecție a datelor pot fi accesate prin intermediul următorului link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32010D0087&from=enui.

 

3. Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal

Scopurile prelucrării datelor personale sunt:

3.1. Deschiderea de profiluri de utilizatori pe un Pagina Web și / sau profile de membru în programele de loialitate Maxi Pet;

3.2. Procesarea comenzilor online și livrarea comenzilor la adresa solicitată de utilizator;

3.3. Oferirea diverselor beneficii membrilor Maxi Pet Club și a altor programe de fidelizare ale Societatii;

3.4. Transmiterea de comunicări comerciale prin intermediul poştei electonice, prin telefonie mobilă sau prin poștă sau curier (în limitele consimțământului dvs.);

3.5. Participarea la sondaje, chestionare și concursuri cu premii organizate de Maxi Pet. Pentru detalii cu privire la acest tip de prelucrare, vă rugăm să consultați Secțiunea 7 (Sondaje, chestionare și promoții de marketing);

3.6. Oferirea de răspunsuri la întrebările pe care le trimiteți dvs. sau la sfaturile, reclamațiile, comentariile dvs. și altele similare;

3.7. Efectuarea de diverse raportări / statistici privind modul de utilizare a Paginii Web și a serviciilor oferite de Maxi Pet, respectiv a modului în care s-au derulat raporturile contractuale cu Societatea;

3.8. Soluționarea eventualelor dispute sau reclamații în legătură cu sau rezultând din activitatile prestate de Societate.

4. Comunicarea datelor către alte entități

Nu vindem, transferăm sau divulgăm informațiile pe care le colectăm pe site-ul nostru către orice persoană din afara Maxi Pet fără consimțământul dvs., cu excepția  (1) cazurilor prevăzute de lege și atunci când este necesar pentru respectarea obligațiilor legale; (2) atunci când este necesar pentru protecția vieții sau a integrității corporale și nu sunteți în măsură să vă dați acordul pentru prelucrarea informațiilor personale; (3) atunci când acest lucru este necesar pentru îndeplinirea sarcinilor de interes public, (4) când dvs. personal ați dezvăluit aceste informații și (5) atunci când este necesar să ne protejăm interesele legitime. Vom păstra informațiile dvs. personale doar pentru intervalul de timp necesar pentru atingerea scopurilor de mai sus. De exemplu:. Date a căror prelucrare este necesară pentru executarea contractului (de ex. în momentul cumpărării produselor noastre) sau pentru a lua măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia contractul, vor fi procesate cel mult pana la expirarea a 5 ani după îndeplinirea sau rezilierea contractului. Datele cu caracter personal pentru care suntem obligați să le păstrăm in vederea respectarea obligațiilor noastre legale va fi procesată până la expirarea perioadelor de păstrare specificate în reglementările relevante.

Societatea poate divulga toate sau o parte din datele personale către alți destinatari, după cum se arată mai jos:

4.1 Împuterniciților desemnați să prelucreze datele cu caracter personal în numele și pe seama sa, cum ar fi furnizori sau colaboratori care asistă Societatea în menţinerea şi desfăşurarea serviciile oferite prin intermediul acestor pagini web (de ex., furnizori de servicii de producere și întreținere a paginilor web, furnizori de servicii de livrare pentru produse comandate sau materiale promoționale,  furnizori / colaboratori în realizarea / executarea campaniilor de marketing și altele similare, colaboratori sau furnizori care pot oferi cele mai bune răspunsuri la întrebările dvs.)

4.2. Succesorului sau succesorilor legali, în cazul modificării statutului datorită divizării, fuziunii, restructurării sau altui transfer de control în cadrul societății;

4.3. Altor destinatari la care Maxi Pet este autorizat sau obligat să divulge informații personale ale persoanelor în baza reglementărilor aplicabile.

5. Siguranţa folosirii cardului de credit

Maxi Pet se angajează să aplice măsuri de securitate maxime pentru a proteja interesele clienţilor şi pentru a preveni posibilitatea utilizării abuzive a informaţiilor. Produsele/serviciile disponibile în cadrul Magazinului Virtual sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de RomCard.

Tranzactiile de plata prin cardurile de credit sunt protejate prin tehnologia de autentificare 3D-Secure, cu criptare SSL 256-bit, care este considerată o modalitate sigură de a efectua tranzacții financiare. Această metodă permite transmiterea securizată de informații şi împiedică accesul neautorizat la date în timpul comunicării directe între computerul dumneavoastră şi RomCard (operatorul sistemului de plati online) şi invers. 

Tranzactia platii are loc prin redirectionarea browserului utilizatorului catre Romcard (operatorul sistemului de plati online). Prin urmare, numerele cardurilor de credit sau debit nu sunt stocate şi nu sunt accesibile Maxi Pet.

Datele cu caracter personal necesare prelucrării plății sunt colectate în mod direct de Romcard (operatorul sistemului de plăți online), în calitate de operator de date cu caracter personal.

Pet Network Europe S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere pentru utilizare incorectă, ce nu poate fi stabilită ca urmare a unei breșe de securitate a magazinului web sau a omisiunii lui Pet Network Europe S.R.L.

6. Trimiterea de mesaje prin e-mail

Când ne trimiteți corespondenţă electronică (ca un mesaj de poștă electronică care conține întrebarea, comentariul, plângerea, sugestia și altele similare sau prin intermediul formularului de contact de pe Pagina Web) care conține date personale prin care puteți fi identificat, vom folosi aceste informații pentru a satisface cererea dumneavoastră. Putem trimite adresa dumneavoastră de e-mail, precum și mesajul / solicitarea transmisă altor colaboratori (de ex. Furnizori) care pot răspunde cel mai bine întrebărilor dumneavoastră.

Toţi colaboratorii Societatii şi partenerii de afaceri sunt responsabili pentru respectarea regulilor de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

7. Sondaje, chestionare, promoții de marketing și anunțuri de angajare

Ocazional efectuăm sondaje sau vă putem solicita să completați chestionare pe Pagina Web. Datele colectate din aceste sondaje şi chestionare sunt folosite exclusiv în cadrul Societatii. În cazul în care pe o pagină sau prin intermediul conturilor noastre din rețelele sociale publicăm rezultatele unui sondaj, acestea sunt date statistice cumulative și nu conţin date personale.

Pagina Web poate conține informaţii despre diferite concursuri pe care le organizăm ("concursuri") sau anunțuri de locuri de muncă disponibile în Maxi Pet. Pentru aceste concursuri şi tombole care permit accesul electronic, cu excepția cazului în care se specifică în mod diferit în regulile concursului, vom folosi informațiile dvs. personale numai în scopul efectuării unui concurs (de exemplu, pentru a contacta un câștigător și pentru a ne îndeplini obligațiile legale privind organizarea concursului sau pentru procesul de recrutare în cazul locurilor de muncă vacante). Putem dezvălui acestor informații furnizorilor de servicii care ne ajută să organizăm concursul și care au obligația legală de a păstra confidențialitatea tuturor datelor disponibile sau autorităților publice pentru scopul îndeplinirii unor obligații legale. De asemenea, putem publica anumite date personale (e.g. numele, prenumele și valoarea premiului) pentru a îndeplini obligațiile legale sau pentru asigura transparența concursurilor organizate de noi.

Pet Network Europe S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere pentru daunele rezultate din utilizarea informațiilor din aceste pagini în scopuri care depășesc scopul propus.

8. Politica privind Cookie-urile

Pagina Web folosește așa-numitele "Cookie-uri". Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente, prin intermediul unui browser web, pentru a oferi utilizatorului servicii și conținut de cea mai bună calitate ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.  Acestea stochează anumite informații (spre exemplu, limba preferată sau setări ale paginii web), pe care browserul dumneavoastră ni le poate retransfera atunci când accesați din nou Pagina Web (în funcție de durata de viață a Cookie-ului).

Folosim două categorii de Cookie-uri:

1. Cookie-uri strict necesare pentru funcționalitatea site-ului web

Anumite cookie-uri sunt strict necesare pentru a vă permite explorarea acestui website şi pentru a folosi serviciile şi caracteristicile lui fundamentale. Fără aceste cookie-uri, spre exemplu, nu veţi putea să accesaţi anumite zone securizate sau să urmăriţi coşul dvs. online de cumpărături. Aceste cookie-uri nu pot fi dezactivate.

Utilizăm următoarele cookie-uri obligatorii:

ASP.NET_SessionId

Cookie de sesiune al aplicației

MojaTrgovina.AnonymousUser

Scopul este de a recunoaște utilizatorul neînregistrat (astfel clientul nu trebuie să insereze de fiecare dată e-mail, adresa, etc.)

MojaTrgovina.AuthShopUser

Scopul este recunoașterea utilizatorului înregistrat și logat.

MojaTrgovina.CookiePolicyAccepted

Scopul este recunoașterea utilizatorului înregistrat și logat.

MojaTrgovina.OptionalCookiesDenied

Scopul este de a stoca datele despre preferințele clienților pentru dezactivarea cookie-urilor opționale.

MojaTrgovina.SSOLocal.CustomerID

Scopul este să recunoaștem atacurile de rețea și utilizatorii de paraziți și să prevenim aceste atacuri cât mai mult posibil. Nu funcționează informațiile personale ale utilizatorilor.

rememberMe

Pentru utilizatorii neînregistrați, salvează preferința utilizatorului de a reține și de a se completa automat informațiile despre utilizatori în formularele de achiziție.

2. Cookie-uri opţionale

Folosim în interiorul site-ului nostru acest tip de cookie-uri pentru a vă permite o mai bună experienţă a folosirii acestuia. Informaţiile primite de la aceste cookie-uri ne ajută să înţelegem modul în care vizitatorii noştri folosesc website-ul pentru a putea îmbunătăţi calitatea conţinutului prezentat dumneavoastră si a experientei de navigare.

Cookie-uri opționale includ, printre altii, cookie-uri Google Analytics (un serviciu de analiză web a Google Inc.). Acest tip de cookie-uri monitorizează participarea și analiza succesul site-ului, care sunt disponibile pentru Maxi Pet ca date statistice, fără datele personale ale utilizatorilor individuali). Exista posibilitatea sa utilizam și cookie-uri ale rețelelor sociale (de ex. Facebook), care permit utilizatorului să distribuie conținut specific pe rețelele sociale prin de contul propriu.

Folosim următoarele cookie-uri opționale:

Nume

Server

Funcţie

Scop

_fbp

Facebook

Stocarea și urmărirea vizitelor pe site

Marketing / urmărire

_l

Google Analytics

Numărarea recenziilor site-ului și urmărirea acestora

Statistici (anonime)

_gcl_au

Manager de etichete Google

Salvați și urmăriți conversiile

Marketing / urmărire

_gid

Google Analytics

Numărarea recenziilor site-ului și urmărirea acestora

Statistici (anonime)

_dc_gtm_UA- *

Google Analytics

Stocarea numărului de cereri de servicii

Statistici

NID

Google

Activarea difuzării anunțurilor sau a publicității direcționate, stocarea preferințelor

Marketing / urmărire

SID

Google

Activați difuzarea anunțurilor sau publicitatea direcționată, Prevenirea fraudei

Marketing / urmărire

HSID

Google

Prevenirea fraudei

Funcționalitate

_hjid

Hotjar 

 Stocarea unui user ID unic fiecărui vizitator

Marketing / urmărire

_hjidAbsolute  SessionIn-Progress

Hotjar

Stocarea și urmărirea vizitelor pe site

Marketing / urmărire

_hjTLDTest

Hotjar

Asigurarea functionalității serverului

Funcționalitate

Când accesați pentru prima oară site-ul web, va apărea o etichetă care vă avertizează despre existența cookie-urilor și vă solicită aprobarea de acceptare a acestora. Puteți accepta utilizarea cookie-urilor dând clic pe Butonul OK în notificare privind utilizarea cookie-urilor pe site. Datele personale nu vor fi colectate înainte de a da consimțământul pentru prelucrarea datelor în modul indicat

În măsura în care cookie-urile sunt gestionate pe cont propriu, aveți dreptul să retrageți în orice moment consimțământul oferit anterior de utilizare cookie  pe acest site web, în pagina de Gestionare a cookie-urilor.

În cazul în care refuzați să acceptați cookie-urile funcționalitate și / sau calitate conținutului site-ului ar putea fi afectată. Excludem orice răspundere pentru orice pierdere de funcționalitate și / sau calitate a conținutului site-ului în aceste cazuri.

Mai multe informații cu privire la modul în care ați putea configura setările browserului cu privire la cookies puteți accesa următoarele link-uri:

 • Aici pentru a afla mai multe despre modul "Navigare Privată" și setări Cookies în Firefox;
 • Aici pentru a citi despre modul "Incognito" și setări Cookies în Google Chrome;
 • Aici pentru a citi despre modul "InPrivate" și setări Cookies în Internet Explorer;
 • Aici pentru mai multe informații despre modul "Navigare Privată" și setări Cookies în Safari.

9. Drepturile persoanelor vizate

Consimtamântul de prelucrare a datelor personale nu este obligatoriu, dar refuzul de a acorda acces la prelucrarea datelor așa cum este menționat mai sus poate  împiedica utilizatorul să utilizeze tot sau o parte din conținutul oferit de site-ul web sau să acceseze informații despre produsele / serviciile oferite de Maxi Pet.

Prin transmiterea datelor personale către Maxi Pet, "persoana vizată" nu renunță la drepturile sale garantate de reglementările României pentru protecția datelor personale și în special dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal din baza de date dacă acestea sunt incomplete, incorecte sau nepotrivite sau prelucrarea acestora nu respectă prevederile reglementărilor ale României.

În calitate de persoană vizată, beneficiați de o serie de drepturi, printre care:

a) Dreptul de acces: Utilizatorii ale căror date sunt prelucrate au dreptul de a primi confirmarea, precum și accesul la datele personale referitoare la acestea și la informațiile de procesare, categoriile de date personale, destinatarii datelor, perioada pentru care vor fi stocate datele și alte drepturi

b) Dreptul la rectificarea datelor: Utilizatorii au dreptul să solicite modificarea informațiilor personale incorecte sau completarea datelor incomplete.

Utilizatorii înregistrați au acces la datele lor în orice moment și pot să le editeze / să le modifice direct din contul lor.

c) Dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal: În anumite condiții, utilizatorii au dreptul de a șterge informațiile personale la care se referă. Utilizatorii înregistrați își pot șterge contul în orice moment.

d) Dreptul de retragere a privilegiilor: utilizatorii au dreptul în orice moment să își retragă consimțământul oferit la o dată anterioară pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Dacă doriți doar să modificați setările pentru o comunicare comercială, puteți, de asemenea, să o modificați oricând în profilul dvs. de utilizator.

e) De asemenea, în anumite circumstanțe, utilizatorii au dreptul să depună obiecții la prelucrare datelor personale, dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor şi dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal.

Pentru toate aspectele legate de protecția datelor cu caracter personal și pentru aplicarea drepturilor menționate mai sus, vă rugăm să contactați adresa de contact menționată la articolul 10 din prezentele Reguli.

f) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: Dacă credeți că drepturile dvs. sunt încălcate, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România.

În funcție de solicitarea utilizatorului / "persoana vizată", Maxi Pet se angajează:

1. Să confirme utilizatorului dacă îi prelucrează sau nu îi procesează datele personale referitoare la respectivul utilizator / "persoana vizată";

2. Să corecteze sau să șteargă, cu titlu gratuit și fără întârziere, a datelor personale referitoare la utilizator / "persoana vizată";

3. Limiteze sau să oprească prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor / "persoanelor vizate".

10. Contact

Pentru orice întrebări privind protecția datelor dvs. personale, precum și pentru îndeplinirea drepturilor și cerințelor menționate mai sus, puteți contacta ofițerul pentru protecția datelor în Pet Network Europe S.R.L. prin trimiterea unui e-mail la adresa: protectia.datelor@maxi-pet.ro sau prin poștă la adresa sediului nostru: Pet Network Europe S.R.L., Bdul. Preciziei, nr. 1, Preciziei Business Center, Tronson 1, Bucuresti.  Maxi Pet nu răspunde solicitărilor anonime.