Hai să ne jucăm împreună!


Hai cu noi la Maxi Socializare!

Felicitări pentru călătoria pe care doar ce-o-ncepi! Ne-nclinăm în fața bunăvoinței și a curajului de a invita în inima ta un nou membru al familiei! Cu siguranță, îți va îmbogăți viața într-un mod cu totul deosebit.

Membru nou al familiei! Desigur! Dar, acum ce fac?

Ei bine, asigură-te că știi ce te-așteaptă și că-i vei putea pregăti toate cele de care are nevoie. Găsești aici toate informațiile și Maxi Ponturile noastre despre cum să crești un pui de blănos fericit și sănătos! 

După ce-ai trecut prin pagina special destinată cățelușilor, pasul următor este să-l încurajezi să socializeze și cu alți blănoși de seama lui!

 Cum fac asta?

Socializarea blănoșilor este o parte importantă a dezvoltării lor, susținându-i să devină câini adulți bine adaptați, încrezători și fericiți!Bine, bine. Dar, unde poate catelușul meu să socializeze? 

În parc, desigur, sau, în locurile de joacă pe care le frecventezi când îl scoți la plimbare. Dar, mai ales, laPuppy Corner - spațiul de socializare special amenajat în interiorul magazinelor fizice Maxi Pet din București!

Ce este acest Puppy Corner?

Puppy Corner este un spațiu delimitat (pentru început) în interiorul magazinelor Maxi Pet din București conceput pentru a permite socializarea puiuților de blănoși.

Practic, blănosul tău va putea interacționa și se va putea juca, supravegheat, cu alți mini-blănoși de seama lui.Maxim 6 la număr. Și doar în anume intervale orare prestabilite.

De asemenea, Puppy Corner este și un loc în care poți primi informații, sfaturi și resurse legate de creșterea și îngrijirea cățelușilor – fie de la alți părinți, fie de la reprezentanții Maxi Pet. Așadar, poți simți chiar și tu un sentiment de comunitate și camaraderie alături de ceilalți iubitori de căței.

Pot să-i iau tot ce-i trebuie din Puppy Corner?

Ai un întreg hypermarket Maxi Pet la dispoziție în care, cu certitudine, vei găsi orice are nevoie. P.S.: Dacă te-ai și Maxi Digitalizat și ai downloadat aplicația Maxi Pet, strângi Maxi Puncte și atunci când faci cumpărături pentru cățelușul tău!

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consulțati "Regulamentul" campaniei aici.

Și, când ziceați că pot veni la Puppy Corner?

În fiecare sâmbătă, începând cu 23 Septembrie 2023, timp de câte 45 de minute, în intervalul 11.00 - 13.00.WOW! Ce spațiu Maxi Cool! Cum poate cățelușul meu să fie unul dintre cei 6?

Completează formularul de mai jos, alege-ți intervalul orar și vino în hipermarketul preferat al animăluțelor din București atunci când ți-ai propus! 

P.S.: NU UITA să-i iei carnetul de sănătate și să te asiguri că are toate vaccinurile la zi. Întrucât punem mare preț pe socializare sănătoasă, la intrarea în Puppy Corner, va trebui să prezinți carnetul de sănătate al mini blănosului!