Bine ați venit în magazinul Maxi Pet Mihai Bravu din București, Șoseaua Mihai Bravu nr 319, locația preferată a tuturor animalelor de companie din București și a stăpânilor acestora!

Tur Virtual

În hipermarketul pentru animale de companie Maxi Pet, fiecare colț emană căldură și grijă față de prietenii noștri necuvantatori. Gama vastă de alimente și echipamente pentru câini,pisici, rozătoare, păsări, pești și animale exotice este aici pentru a le îndeplini toate dorințele și nevoile.

Plimbă-te prin lumea noastră plină de culoare a acvariilor cu peste 100 de specii de pești tropicaliși de apă rece și plante acvatice.

În interiorul MaxiPet Mihai Bravu se află o mică oază cu diverse tipuri de animale decompanie, oferind oportunitatea tuturor vizitatorilor de a cunoaște diferitetipuri de animale mici și păsări și de a realiza ce bogăție aduc viețiinoastre.

La Maxi Pet știm cât de importantă este alimentația animalelor de companie și de aceea le oferimîntotdeauna doar ce este mai bun - Rustican, WolfPack, Petkult, Canagan, Remi,Rasco, Brit Care și alte mărci de calitate pentru animaluțe de toate mărimileși vârstele!

Remi, Oasy și BritCare pentru pisici reprezintă etalonul  nostrude calitate, sănătate și gust cărora nici cele mai pretențioase pisicuțe nu levor rezista. Pentru igienă și curățenie, avem o gamă largă de așternuturipremium precum Sanicat sau Ever Clean.

În farmacia noastră veterinară, pe lângă o ofertă excelentă de produse medicale, diete veterinareși alte preparate, puteți obține și ajutor și sfaturi profesionale de lamedicii noștri veterinari cu privire la sănătatea animalului dvs. de companie,deoarece bunăstarea și sănătatea animalelor de companie sunt întotdeauna peprimul loc la Maxi Pet!

De-a lungul anilor, magazinul Maxi Pet Mihai Bravu a devenit un loc de întâlnire pentru adevărații iubitori de animale,precum și pentru toate animalele de companie. Vizitează-ne în șoseaua Mihai Bravu nr 319 și aflați de ce acesta este locul preferat al tuturor animăluțelor și alstăpânilor lor!