Bine ați venit în magazinul Maxi Pet Militari din București, Bulevardul Iuliu Maniu nr 546-560, locația preferată a tuturor animalelor de companie din București și a stăpânilor acestora!

Contactează-ne la: 031 432 8760

În hipermarketul pentru animale de companie Maxi Pet, fiecare colț emană căldură și grijă față de prietenii noștri necuvantatori. Gama vastă de alimente și echipamente pentru câini, pisici, rozătoare, păsări, pești și animale exotice este aici pentru a le îndeplini toate dorințele și nevoile.

Plimbă-te prin lumea noastră plină de culoare a acvariilor cu peste 100 de specii de pești tropicali și de apă rece și plante acvatice.

În interiorul Maxi Pet Militari se află o mică oază cu diverse tipuri de animale de companie, oferind oportunitatea tuturor vizitatorilor de a cunoaște diferite tipuri de animale mici și păsări și de a realiza ce bogăție aduc vieții noastre.

La Maxi Pet știm cât de importantă este alimentația animalelor de companie și de aceea le oferim întotdeauna doar ce este mai bun Rustican, WolfPack, Petkult, Canagan, Remi, Rasco, Brit Care și alte mărci de calitate pentru animaluțe de toate mărimile și vârstele!

Remi, Oasy și Brit Care pentru pisici reprezintă etalonul  nostru de calitate, sănătate și gust cărora nici cele mai pretențioase pisicuțe nu le vor rezista. Pentru igienă și curățenie, avem o gamă largă de așternuturi premium precum Sanicat sau Ever Clean.

În farmacia noastră veterinară, pe lângă o ofertă excelentă de produse medicale, diete veterinare și alte preparate, puteți obține și ajutor și sfaturi profesionale de la medicii noștri veterinari cu privire la sănătatea animalului dvs. de companie, deoarece bunăstarea și sănătatea animalelor de companie sunt întotdeauna pe primul loc la Maxi Pet!

De-a lungul anilor, magazinul Maxi Pet Militari a devenit un loc de întâlnire pentru adevărații iubitori de animale,
precum și pentru toate animalele de companie. Vizitați-ne în Bulevardul Iuliu Maniu nr 546-560 și aflați de ce acesta este locul preferat al tuturor animăluțelor și al proprietarilor lor!