Bine ați venit în magazinul Maxi Pet Iași din Bulevardul Chimiei nr 2, locația preferată a tuturor animalelor de companie din Iași și a stăpânilor acestora!

Contactează-ne la: 0332 401 423

În hipermarketul pentru animale de companie Maxi Pet, fiecare colț emană căldură și grijă față de prietenii noștri necuvântători. Gama vastă de alimente și echipamente pentru câini, pisici, rozătoare, păsări, pești și animale exotice este aici pentru a le îndeplini toate dorințele și nevoile.

În interiorul Maxi Pet Iași se află o mică oază cu diverse tipuri de animale de companie, oferind oportunitatea tuturor vizitatorilor de a cunoaște diferite tipuri de păsări și animale mici și de a realiza ce bogăție aduc vieții noastre.

La Maxi Pet știm cât de importantă este alimentația animalelor de companie și de aceea oferim întotdeauna doar ce este mai bun - Rustican, WolfPack, Petkult, Canagan, Remi, Rasco, Brit Care și alte mărci de calitate pentru animaluțe de toate mărimile și vârstele!

Remi, Oasy, Brit Care, Carnilove pentru pisici reprezintă etalonul nostru de calitate, sănătate și gust cărora nici cele mai pretențioase pisicuțe nu le vor rezista. Pentru igienă și curățenie, avem o gamă largă de așternuturi precum Sanicat sau Ever Clean.

În farmacia noastră veterinară, pe lângă o ofertă excelentă de produse medicale, diete veterinare și alte preparate, puteți obține și ajutor și sfaturi avizate de la medicii noștri veterinari cu privire la sănătatea animalului dvs. de companie, deoarece bunăstarea și sănătatea animalelor de companie sunt întotdeauna pe primul loc la Maxi Pet!

De-a lungul anilor, magazinul Maxi Pet Iași a devenit un loc de întâlnire pentru adevărații iubitori de animale, precum și pentru toate animalele de companie. Vizitați-ne în Bulevardul Chimiei nr 2 și aflați de ce acesta este locul preferat al tuturor animăluțelor și al proprietarilor lor!