Termeni şi condiţii de utilizare Maxi Pet Club

 

1. Termeni generali

 

1.1. Pet Network Europe SRL (în continuare: “PNE”) este administratorul programului de recompensare a loialității clienților numit Maxi Pet Club („Club”).

 

1.2. Acești Termeni și condiții („Regulile”) guvernează relația dintre PNE și orice persoană care participă voluntar la Club în calitate de Membru. Membrul Clubului Maxi Pet („Membru”) este obligat să se familiarizeze cu aceste Reguli, precum și cu alte documente la care fac referire Regulile. Regulile valabile sunt disponibile în format electronic pe site-ul www.maxi-pet.ro și pe aplicația mobilă Maxi Pet, în secțiunea Maxi Pet Club.

 

1.3. PNE va notifica membrii cu privire la orice modificare a acestor reguli prin postarea pe paginile de mai sus. Prin fiecare utilizare a cardului Maxi Pet Club, emis în formă digitală sau fizică de către PNE ca o confirmare a calității de Membru al clubului, Membrul confirmă faptul că acceptă Regulile valabile la momentul utilizării cardului, precum și alte documente pentru la care acestea fac referire.

 


2. Ce este Maxi Pet Club?

 

Maxi Pet Club există de peste 10 de ani, cu scopul de a recompensa loialitatea clienților. Calitatea de Membru în Clubul Maxi Pet este voluntară, gratuită și oferă membrilor condiții favorabile pentru achiziții în magazinele Maxi Pet, precum și participarea la promoții și programe de loialitate destinate exclusiv membrilor Clubului.

 

 

3. Condiții de Membru

 

3.1. Orice adult care își dă consimțământul explicit pentru a se alătura clubului poate deveni Membru al Maxi Pet Club.

 

3.2. Prin aderarea la Club (completând formularul de cerere fizic sau digital), utilizatorul confirmă acuratețea datelor cu caracter personal menționate, este de acord cu termenii și condițiile de apartenență la Club și este de acord cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

3.3. Programele de loialitate din cadrul Clubului sunt destinate exclusiv consumatorilor persoane fizice și nu pot fi utilizate de entitățile comerciale.

 

3.4. Programele de loialitate din cadrul Clubului pot fi utilizate exclusiv pe teritoriul României.

 

3.5. Fiecare Membru poate avea un singur card de Membru, care conține numărul de identificare ce confirmă identitatea Membrului. Cardul nu este transferabil și este proprietatea PNE.

 

3.6. PNE își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de Membru, precum și programele de loialitate individuale. Membrul are dreptul de a revoca declarația de consimțământ în orice moment, caz în care încetează să mai fie Membru Maxi Pet Club și nu mai poate utiliza beneficiile aferente.

 

 

4. Despre programul de recompensare a loialității

 

4.1.  Scopul Clubului este de a permite membrilor să obțină diverse beneficii, în baza obiceiurilor și intereselor lor de consum.

4.2. Prin cumpărare, Membrul câștigă puncte, în conformitate cu termenii și condițiile programului de recompensare a loialității clienților.

4.2.1. Adună puncte

Un Membru care face o achiziție unică în valoare de cel puțin 50 LEI, indiferent de metoda de plată, primește un (1) punct pentru fiecare LEU cheltuit. Dacă Membrul nu folosește punctele colectate în cadrul a  cinci (5) achiziții, în a șasea (6) achiziție primește cinci sute (500) de puncte ca recompensă suplimentară. De asemenea, Membrul poate câștiga puncte suplimentare participând la acțiuni speciale și promoții, acolo unde este indicat.

 

4.2.2. Soldul punctelor

Orice modificare a soldului punctelor este actualizată cât mai curând posibil și nu mai târziu de 24 de ore. Membrul poate verifica oricând în secțiunea „Punctele mele“ din aplicația mobilă Maxi Pet Club, în magazinele fizice Maxi Pet sau prin trimiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail:club@maxi-pet.rostarea actuală a punctelor colectate, o prezentare generală a datei la care au fost acordate punctele și intervalul în care punctele pot fi utilizate.

 

4.2.3. Folosiți puncte pentru a cumpăra

Punctele acumulate pot fi utilizate de către Membru pentru a obține o reducere la cumpărături în magazinele Maxi Pet, într-un interval limitat. Colectarea a 500 de puncte permite membrilor sa obtina o reducere de 5% din valoarea produselor achizitionate, colectarea a 750 de puncte permite membrilor o reducere de 10% din valoarea produselor achizitionate, iar colectarea a 1000 de puncte permite membrilor o reducere de 15% din valoarea produselor achizitionate, . Valoarea maxima a achizitiei la care se aplica reducerea corespunzatoate numarului de puncte colectate este de 1.000 lei inaintea aplicarii reducerii. In cazul in care valoarea unei achizitii depaseste suma de 1.000 lei, reducerea de 5%, 10% sau respectiv 15% se aplica asupra sumei de 1.000 lei din suma totala, clientul urmand sa achite integral diferenta dintre valoarea totala a achizitiei inaintea aplicarii reducerii si suma de 1.000 lei. Reducerea este valabila in intreaga retea de magazine Maxi Pet, cu exceptia magazinului online. Punctele nu pot fi cumpărate, donate sau transferate în orice mod. Punctele nu pot fi vândute sau convertite în bani. Membrul decide în mod independent când și cum să își folosească punctele în concordanță cu Regulile programului,  ținând cont și de data de expirare a punctelor. Reducerea procentuala este incompatibila cu acordarea punctelor. Asadar, atunci cand se aplica reducerea procentuala, nu se adauga si puncte in contul clientului. 

 

4.2.4. Expirarea punctelor

Membrul poate folosi punctele colectate într-un anumit interval. Primele puncte acordate sunt primele utilizate pentru cumpărături. În cazul în care nu sunt utilizate la timp, punctele expiră. Punctele colectate neutilizate de Membru expiră la 12 luni de la alocarea în contul de utilizator al Membrului. Cele cinci sute (500) de puncte care sunt acordate Membrului ca puncte de recompensă în a șasea (a 6-a) achiziție, dacă nu sunt utilizate, expiră la 6 luni de la alocarea lor în contul de utilizator al Membrului.

 

4.3. În plus față de punctele pentru obținerea unei reduceri la achiziții, membrii pot obține alte beneficii, în funcție de obiceiurile lor de cumpărare, informații suplimentare trimise în mod voluntar și interesele exprimate în cadrul clubului. Beneficiile sunt livrate Membrului prin poștă sau canale de comunicare electronică (e-mail, SMS / Viber etc., aplicație mobilă, cupoane la poștă etc.) folosind informațiile de contact furnizate de Membru, în timpul calității sale de client, sau mai târziu, în timpul calității de Membru în Club, în măsura în care și-a dat consimțământul pentru a utiliza informațiile în scopul declarat. Avantajele oferite în acest mod au reguli de utilizare clar definite și un termen limită indicat până la care pot fi utilizate.

 

4.4. Prezentarea unui card de Membru digital sau fizic este o condiție prealabilă pentru obținerea beneficiilor de Membru ale Clubului. Numai membrii care furnizează informațiile solicitate și notifică PNE în mod corespunzător în cazul unei modificări, pot primi toate beneficiile Clubului.

 

4.5. Membrii care nu au furnizat anumite informații de contact atunci când s-au alăturat sau ulterior, în timpul calității de Membru al clubului, sau nu au dat consimțământul pentru un anumit mod de comunicare, pot să nu aibă acces la toate beneficiile clubului sau să aibă acces la o ofertă limitată.

 

4.6. În cazul în care un Membru încalcă Regulile și / sau alte condiții ale clubului aplicabile Membrilor sau beneficiile sunt acordate unui Membru din greșeală sau Membrul din orice motiv returnează sau înlocuiește un produs / serviciu achiziționat care a constituit o condiție a beneficiilor, beneficiile acordate Membrului pot fi luate (anulate).

 

4.7. Informațiile referitoare la recompensele și beneficiile actuale ale Clubului sunt întotdeauna disponibile în cadrul aplicației mobile Maxi Pet, în magazinele Maxi Pet sau prin trimiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail:club@maxi-pet.ro

 

5. Protecția datelor cu caracter personal în cadrul Maxi Pet Club

 

5.1 PNE prelucrează datele cu caracter personal ale Membrilor colectate de la Membri la aderarea în Club (formular de cerere fizic sau digital) și acele date colectate despre Membri în timpul utilizării ofertei Clubului și a aplicației mobile Maxi Pet.

 

5.2. Datele cu caracter personal necesare pentru calitatea de Membru al Clubului, care reprezintă o parte integrantă a formularului de cerere digital sau fizic, vor fi introduse în baza de date electronică de Membrii. Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal este înregistrarea individuală la Maxi Pet Club și oferirea beneficiilor prin apartenența la Club.

 

5.3. PNE, în calitate de administrator al procesării datelor, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal ale Membrului, în conformitate cu reglementările relevante privind protecția datelor cu caracter personal și în limitele consimțământului acestuia. Regulile de protecție a datelor cu caracter personal sunt disponibile în cadrul aplicației mobile Maxi Pet și pe site-ul web Maxi Pet www.maxi-pet.ro si in secțiunea „Protecția datelor personale“ și oferă mai multe informații despre modul în care sunt prelucrate datele personale ale Membrilor, despre protecția datelor cu caracter personal, cu privire la drepturile membrilor în legătură cu datele lor personale și alte informații conexe.

 

5.4. PNE recunoaște și respectă drepturile de care beneficiază Membrii în calitate de persoane fizice, în conformitate cu reglementările aplicabile în România, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de mai sus. Membrul are dreptul să depună o reclamație la organul de supraveghere pentru protecția datelor cu caracter personal. Pentru toate aspectele legate de protecția datelor cu caracter personal, precum și pentru exercitarea drepturilor de mai sus, Membrul poate contacta responsabilul cu protecția datelor PNE, trimițând o notificare scrisă la adresa de e-mail:protectia.datelor@maxi-pet.rosau prin poștă la sediul social: S.C. PET NETWORK EUROPE S.R.L., Bucureşti, Preciziei Business Center, Bd. Preciziei nr. 1, Tronson2, Sector 6. PNE nu răspunde la solicitările anonime.

 

6. Încetarea calității de Membru

 

6.1. Calitatea de Membru în club încetează (1) prin desființarea clubului, (2) prin retragerea Membrului, (3) prin expulzarea Membrului.

 

6.2. PNE are dreptul să desființeze Clubul în orice moment, precum și să schimbe orice element al Clubului.

 

6.3. Membrul are dreptul să se retragă din Club în orice moment, prin trimiterea unei cereri scrise de retragere din Club la adresa de e-mail:club@maxi-pet.rosau prin poștă la adresa: S.C. PET NETWORK EUROPE S.R.L., Bucureşti, Preciziei Business Center, Bd. Preciziei nr. 1, Tronson2, Sector 6 sau prin aplicația Maxi Pet. Retragerea unui Membru din club va avea loc într-o perioadă de treizeci (30) de zile din momentul în care Pet Network Europe primește cererea de retragere din Club.

 

6.4. PNE poate expulza un Membru din Club, fără o notificare specială sau prealabilă,  în caz de suspiciune că acesta încalcă Termenii și condițiile sau documentele menționate în aceste Reguli sau dacă acest lucru este necesar pentru ca PNE să respecte o obligație contractuală sau legală. PNE îl va informa pe Membru în acest sens, în scris, în modul în care Membrul și-a dat acordul anterior (prin poștă, e-mail, mesaj text, etc.).

6. 5. La încetarea calității de Membru Maxi Pet Club, Membrul își pierde definitiv toate drepturile de Membru, inclusiv dreptul la toate beneficiile dobândite anterior și punctele acordate anterior și nu are dreptul la despăgubiri pentru acestea.

7. Răspunderea Pet Network Europe

 

7.1. Cu excepția cazului de intenție sau neglijență gravă, PNE nu va fi răspunzător pentru daunele (tangibile sau intangibile) suferite (1) din cauza neinformării Membrului cu privire la beneficiile aferente și / sau (2) nu a putut să realizeze informarea din cauza unei modificări în disponibilitatea produsului și / sau serviciilor dorite și / sau (3) din cauza unei defecțiuni a sistemului PNE și a beneficiilor acordate incorect (inclusiv puncte acordate sau deduse incorect) și / sau (4) din cauza dispariției sau reducerii de puncte sau alte beneficii datorate accesului neautorizat la sistemele PNE (atac computerizat etc.) și / sau (5) pentru furt, pierdere, copiere sau altă utilizare neautorizată a cardului Maxi Pet Club și a punctelor sau a altor beneficii disponibile pe acesta și / sau (6) pentru situația în care temporar nu este posibil să se utilizeze beneficiile Clubului într-o anumită tranzacție / cumpărare.

 

7.2. Pet Network Europe nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea informațiilor furnizate în formularul de cerere al Membrului și pentru orice daune (materiale sau nemateriale) care ar putea apărea pe această bază.