Formular de retragere din Contract

Prin prezenta declar că doresc exercitarea dreptului de retragere din contractul de vânzare a bunurilor la distanţă încheiat cu vânzătorul menţionat mai sus (Art. 9 din Legea privind Drepturile Consumatorilor din cadrul OUG 34/2014) menţionând informaţiile necesare:

Stimaţi clienţi,

Prin trimiterea acestui formular vă retrageţi irevocabil din cadrul acestui contract, în conformitate cu Art. 9 din OUG 34/2014 privind Drepturile Consumatorilor. În cazul în care nu doriţi retragerea din cadrul acestui contract şi intenţionaţi doar returnarea sau înlocuirea unui produs sau a mai multor produse din cadrul comenzii dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteţi numai un e-mail la adresa webshop@maxi-pet.ro, iar operatorii noştri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă asista.

După trimiterea acestui formular de retragere vă vom transmite fără întârziere prin e-mail confirmarea de primire a cererii de retragere, urmând să vă contactăm pentru a organiza detaliile referitoare la colectarea produselor şi restituirea contravalorii acestora.

Recuperarea produselelor se va face de către Maxi Pet prin intermediul companiei de curierat Urgent Cargus şi va suporta costurile aferente acestei acţiuni.

Rambursarea se va efectua folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Vă rugăm să aveţi în vedere că un consumator este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: webshop@maxi-pet.ro sau telefonic la 031.432.87.56 (de Luni până Vineri, în intervalul 09:00-17:00).

Vă mulţumim pentru încredere!

Al dumneavoastră,
Maxi Pet